UVJETI ZA UPIS U PROGRAM:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar,konobar, slastičar) (kvalifikacijestečene završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od tri ili dužem odtri, a kraćem od četiri godine),
  • važeća sanitarna iskaznica


KOMPETENCIJE KOJE SE ZAVRŠETKOM STJEČU:

  • Voditi rasporede radnog vremena, smjena i zaduženja u kuhinji
  • Rasporediti poslove i zaduženja prema zadatcima i radnom procesu
  • Koordinirati i upravljati osobljem u kuhinji
  • Motivirati zaposlenike u svrhu povećanja produktivnosti i kvalitete radA
  • Prepoznati područja poboljšanja vještina radnika u kuhinji
  • Kontinuirano evaluirati rad zaposlenika i usmjeravati njihov profesionalni razvoj
  • Prilagoditi glazbu, rasvjetu i dekoraciju u ugostiteljskom objektu
  • Voditi evidenciju ugovorenih, vanrednih i svečanih obroka
  • Osmisliti ponudu jela i pića za posebne prilike
  • Održavati prostor i inventar u skladu s postojećim sanitarno-higijenskim propisima